Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

woensdag 4 september 2013

Vleesbesmetting met e-coli-, of poep bacterie

Zembla wijdt haar uitzending morgen aan de besmetting van vlees met de e-coli-, of poepbacterie. Deze besmetting vindt plaats in slachthuizen, als de darmen van dieren ('per ongeluk') worden lek geprikt. Deze besmetting werd vorig jaar al eens aan de kaak gesteld door de Consumentenbond. Niet nodig te zeggen, dat dit vlees eten uiterst gevaarlijk is, al is vleeseten, zonder deze bacterie, of andere troep als hormonen, niet goed voor je darmen en nieren.

PvdA leeghoofd Sharon Dijksma liet gisteren al weten, dat er meer gecontroleerd moet worden in slachthuizen en op het belang van inspecties voor de volksgezondheid..... ha! ha! ha! ha! Hé Dijksma, volksverlakker, schop nog eens een gigantische opendeur in!

Vanmorgen in de 'topic' bij BNR de stelling, dat de hysterie over voedselveiligheid overdreven is. Een nogal domme stelling, daar hysterie al duidt op overdrijving, bij mijn weten de eerste grote uitglijder van presentator van 't Hek. Gelukkig zat er een hoogleraar uit Wageningen, die deze stelling direct onderuit haalde. Jammer dat hij op het commentaar van een inbeller, dat het grote aantal 'E' nummers in voedsel ook gevaarlijk is, wees op de eigen verantwoordelijkheid van de consument..... Alsof je met een laag inkomen, deze producten links kan laten liggen.......

Een of andere vertegenwoordiger van de vleesindustrie, wees de beschuldigingen, die Zembla in haar uitzending doet, van de hand, er wordt streng toezicht gehouden in de slachthuizen, daar schijnt deze doodindustrie zelf 60 miljoen voor te betalen aan de NVWA. Lullig genoeg heeft de Voedsel en Warenautoriteit, niet genoeg mensen om dit te controleren, dat blijkt wel uit de telkens weer opduikende schandalen met (ontbindend) vlees*. De inspecties van deze autoriteit zijn door de VVD, PvdA, CDA met steun van D66, teruggebracht, naar een absoluut ondermaats niveau, dus ook met hulp van de partij van Dijksma, die zo'n grote mond heeft over voedselveiligheid!

*Het vlees dat u koopt, verkeert in staat van ontbinding, lekker hè, vlees eten?!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten