Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

vrijdag 6 december 2013

'1 op straat': Rob Oudkerk en Marianne van den Anker, gaan een 'onafhankleijk' radioprogramma presenteren........ ha! ha! ha! ha! ha!

De PvdA politicus, die het liefst met een witte neus, verslaafde prostituees neukt, Rob Oudkerk, gaat samen met ex-wethouder voor Leefbaar Rotterdam, Marianne van den Anker*, het radioprogramma '1 op straat', presenteren voor de NTR op Radio1.  Een programma waar ze het liefst zonder woordvoerder en autoriteiten (politici) op zoek gaan naar betrokkenen, achtergronden en feiten bij het 'rauwe nieuws.....................' Zonder autoriteiten, waar het stel duidelijk politici mee bedoelen, terwijl ze zelf ex-politici zijn........ ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! Desgevraagd wilde Oudkerk nog wel kwijt, dat hij niet terug in de politiek wil, 'je hebt meer macht in de media', aldus de doorgesnoven cokedoos, nee, dat heeft niets te maken met het feit, dat hij totaal ongeloofwaardig is geworden, door zijn strapatsen.....

De NTR laat met deze programmering nogmaals zien, dat het helemaal geen onafhankelijke omroep is, iets dat deze omroep al duidelijk heeft laten zien, met de keus voor de neoliberale klootzak Wielaert, de medepresentator van het NTR programma Lijn 1 (op Radio1).......... Dit doet de omroep n.b. met belastinggeld!!!!

*Marianne van den Anker, u weet wel, de tyfustrut, die Antilliaanse vrouwen, verslaafde vrouwen en minderbegaafde vrouwen met een relatie, wilde steriliseren. Dezelfde van den Anker, die haar zoon van 5, drie weken te laat (na de zomervakantie) terugbracht naar school en bij de officier van Justitie liep te janken, haar zoon zou voor de vakantie ernstig ziek zijn geweest en tijdens de daarop volgende wereldreis, had de jongen de eerste 3 weken niet veel aan die wereldreis gehad......... Nee, van den Anker, welke idioot bedenkt het om op wereldreis te gaan met een kind, dat zoals jijzelf zei, ernstig ziek was geweest.......... Belachelijk en onverantwoord, wat een suf excuus!!! Ze mag met terugwerkende kracht blij zijn, dat de kinderbescherming, haar niet vervolgde voor die wereldreis, met een kind dat op krachten moest komen, althans als haar claim de waarheid is, want daar ontbreekt het nogal eens aan bij 'Leefbaren........'.
Het 'leuke' van dit voorval was, dat Leefbaar Rotterdam zich al tijden pissig maakte, over kinderen met ouders van 'allochtone' komaf, die nog al eens te laat op school terugkwamen van de zomervakantie..........

Geen opmerkingen:

Een reactie posten