Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

woensdag 4 december 2013

Achmea ontslaat 4.000 werknemers in het belang van de klant........ ha! ha! ha! ha! ha!

'Heeft u het personeel al ingelicht?' 'Ja, de laatste maand hebben we een aantal samenkomsten met de managers gehad en vandaag gaan we het personeel inlichten......' De vraag werd gesteld door BNR presentator van 't Hek en het antwoord kwam uit de mond van het opperhoofd van Achmea, Willem van Duin. Het betrof het aangekondigde ontslag van 4.000 Achmea medewerkers....... Van Duin laat dus eerst heel Nederland weten, dat hij 4.000 werknemers de laan uit stuurt, voordat hij die werknemers zelf inlicht, wat verdient deze gore hufter? Als het om bonussen en winstdeling gaat, kan hij alvast, op z'n zachtst gezegd, niet klagen, de verzekeraar keerde in 2012 maar liefst 745 miljoen uit aan bonussen en winstdeling!!!!!

Vanmiddag rond 12.05 u. was van Duin weer te horen bij BNR, hier zei hij, dat het ontslag is met het oog op de toekomst en dat Achmea e.e.a. doet voor haar klanten......... ha! ha! ha! ha! ha! Bedrijven als Achmea ontslaan met name mensen in het belang van de aandeelhouders, dat bewijst de geschiedenis wel, jezus wat een leugenaar!

Bovendien stelde van Duin, dat met het ontslag, de zorgpremie omlaag kan........ De verzekeringen verdienen zich blind aan de zorgverzekering, dat bleek onlangs nog weer eens, waarop de ene na de andere verzekeraar, de premie voor 2014 naar beneden bijstelde............
Daarnaast is het niet in het belang van de klanten, die zich bij Achmea verzekeren, dat dit bedrijf werknemers ontslaat, immers meer werkloosheid, geeft meer kosten voor de belastingbetaler!!!

Bent u verzekerd bij Achmea, of dat nu voor de zorgverzekering is, of voor een andere verzekering: zeg onmiddellijk uw verzekering op, als de topman zo openlijk loopt te liegen, moet een verzekering bij Achmea wel totaal onbetrouwbaar zijn!!!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten