Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

woensdag 4 december 2013

Banken maken u verantwoordelijk voor internet diefstal

De arme banken, die het beste met de wereld voorhebben, en die zo vreselijk zijn getroffen, door de grote spilzucht van burgers, die hen veel te hoge hypotheken hebben ontfutseld, waardoor een groot deel van de wereld in een crisis wegzakte, zijn gelukkig door de levende kraakdoos van de PvdA, Dijsselbloem en het afbraakkabinet Rutte 2, weer met een ander groot probleem geholpen. Dit keer geen genoegdoening met vele miljarden aan belastinggeld, die de dader-burgers gelukkig al hadden opgebracht. Nee, door computerinbraak verdwijnt er steeds meer geld van rekeningen van klanten, de gestolen bedragen werden door de banken vergoed, daar de arme banken geen geld en idee hebben, hoe ze dit kunnen voorkomen, worden er met toestemming van Rutte 2, per 1 januari 2014 nieuwe regels van kracht, waardoor de echte boosdoeners, de burgers die internet bankieren, de rekening mooi zelf moeten betalen:
  • De beveiligingscode mag niet zijn uitgelekt (en hoe je dat kan weten, zoek jezelf maar uit! Hacken van privécomputers kan je immers ook zien als 'uitlekken').
  • Uw bankpas mag nooit door iemand anders zijn gebruikt (dus als u door ziekte of ongeluk  geveld bent, of bent geweest, heeft u dikke vette pech, mocht uw rekening zijn, of worden geplunderd.
  • Apparatuur die voor bankzaken is gebruikt (meestal een pc., maar valt een fiets daar ook onder?), moet zijn voorzien van actuele beveiligingssoftware. De banken hebben al leuke contracten afgesloten met de makers van die software, verdienen ze er ook nog wat aan, fijn hè.....
  • U moet kunnen aantonen, dat u uw bankafschriften geregeld controleert (hoe je dat kan bewijzen, wordt er niet bijverteld......).
  • Dan komt de mooiste, u moet mogelijke incidenten direct melden...... Dat wordt dus elke dag, 3 keer je rekening controleren...... 
De banken hebben een zo groot mogelijk deel van Nederland het internetbankieren door de strot geduwd, met de sluiting van kantoren en andere bezuinigingen, maar omdat het systeem zo lek is als een mandje, mag u daar voor opdraaien.

Ook wel weer logisch als je ziet hoe die arme banken ervoor staan, directeuren met een mager jaarinkomen van 5 ton of meer, hebben binnenkort een magere bonus van 20% nodig (op jaarbasis), daar ze hun hoofd niet boven water kunnen houden.......

Fijn hè, dat onze overheid rekening houdt met die arme sloebers, die al zo te lijden hebben gehad, echt sociaal medemenselijk gedrag!

Het wachten is op toestemming voor de banken, om dagelijks de computers van hun klanten te mogen scannen op onregelmatigheden........

Geen opmerkingen:

Een reactie posten