Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

zondag 1 december 2013

Asscher: 'verkorting WW is heel fatsoenlijk.......' ha! ha! ha ha!

Zoals eerdere berichten over Tros Kamerbreed, van gistermorgen is dit er weer één over Asscher, deze PvdA plork durfde zoveel te zeggen, dat ik het geheel heb opgeknipt, hier het volgende deel:

Over de verkorting van de WW zei Asscher, dat die 'pas in 2019' in z'n geheel zal zijn doorgevoerd..... Hem werd gevraagd of er wel genoeg banen zijn, als zo'n maatregel wordt ingevoerd, immers de verkorting van de WW heeft volgens Asscher en andere neoliberale politici van alles te maken, met het voorkomen van werkloosheid, door bijscholing e.d. Asscher gaf de eindelijke voltooiing van die maatregel, in 2019, nog eens extra uitgebreid als antwoord, plus veel gelul over banen scheppen voor jongeren, terwijl de praktijk is, dat de PvdA wethouders in de meeste steden, bijstandsgerechtigden verplicht vrijwillig aan het werk zetten. Deze bijstandsgerechtigden worden vaak genoeg op banen gezet, waar ze eerst als werknemer werkzaam waren, m.a.w. de PvdA doet aan verdringing op de arbeidsmarkt. Je kan die belofte van banen scheppen dan ook niet anders, dan in dit licht zien. Kortom er worden geen nieuwe banen gecreëerd, maar oude banen worden tegen een schijntje, verricht door mensen, die voor een deel eerst werkloos werden in diezelfde banen........
Nogmaals zei Asscher, dat dit maatregelen zijn, om werkloosheid te voorkomen, ook al zijn er meer dan 1 miljoen werklozen (de echte cijfers) en nog geen 100.000 vacatures......... Asscher zei dat zijn voornemens leiden tot een 'fatsoenlijke' arbeidsmarkt, dus kan je het terugbrengen van de WW, van 3 naar 2 jaar, dan meteen als 'uiterst fatsoenlijk' zien (in de ogen van Asscher).................. ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten