Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

zondag 1 december 2013

Marieke Bolle probeert de bliksem af te leiden met ambtenaren bezoeken aan wijken

Een aantal PvdA politici, lokaal en landelijk, komen de laatste weken met onzinnige plannen, dit om de aandacht van de kiezer af te leiden, van een aantal kwalijke zaken, waarin PvdA politici betrokken zijn, zoals Plasterk en het steeds groeiende afluisterschandaal. Zo ook het ongelofelijk leeghoofd Bolle, raadslid voor de PvdA in Den Haag. Zij hielt afgelopen week een pleidooi, dat gemeente ambtenaren meer de wijken in moeten. Hoeveel tijd ze daar in moeten steken, volgens dit dingdonghoofd: nou, een vette 8 à 10 uur per jaar......... ha! ha! ha! ha! ha! ha!

Deze volksvertegenwoordiger van het proletariaat woont aan de Statenlaan in Den Haag, echt een arbeidersbuurt........ De ambtenaren moeten met vraagstukken naar de wijken, ze moeten door kokers heen breken.......... ha! ha! ha! ha! ha! Zelf zegt ze, net als haar partijcollega's, vaak in wijken te zijn, om te zien hoe het daar toegaat, Bolle is verantwoordelijk voor de 'achterstandswijk' Segbroek. De PvdA wil zich absoluut niet meer als socialistisch zien, maar hebben intussen wel een jongerenbeweging, die zich ronduit socialistisch noemt. De politici van de PvdA, zijn vooral op 1 mei in de wijken te vinden, waar ze vroom 'de Internationale' zingen........

Haar oproep is eigenlijk een toegeven, dat de politiek veel te ver van de burger staat, niet de ambtenaren maken het beleid, maar de politici en dan met name die van de PvdA die bijna ononderbroken in het Haagse college te vinden waren en zijn.......
Met andere woorden, haar oproep is een klap in het gezicht van de ambtenaren en voor de burgers is het een 'bewijs' van: 'kijk ons eens goed voor jullie zorgen........' Bovendien wonen die ambtenaren voor het meerendeel in Den Haag en zien als zodanig genoeg van de wijken en de problemen.
Niet de ambtenaren moeten de kloof tussen de burgers en de politiek slechten, dat is een taak van de politiek en die laat dit in tegendeel meer en meer afweten, door het onbeschofte landelijke en lokale beleid van de PvdA, wordt die kloof bijna dagelijks vergroot!!!!!!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten