Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

donderdag 5 december 2013

Muzikaal recept voor het aanpakken van farmaceuten en het opzetten van een medicijnfabriek, door de overheid!

Hier je regelmatige portie geneeskrachtige muziek, zorgvuldig gewogen en samengesteld, door blogdruïde en dokter P. Pisser. Meer plezier met de uiterst geneeskrachtige recepten van de dr., die je bovendien de weg wijzen, naar een wereld, waar eindelijk het menselijk geluk als allereerste telt, waar macht en grote hoeveelheden geld er niet meer toe doen.

De dokter maakte vandaag weer gebruik van zijn zeppelin-drone, een hoop gevloek en gescheld voor mijn tuindeur, kondigde de aankomst van het vliegend tuig aan. De naam Teeven viel herhaaldelijk, toch al een favoriet bij de dr., als het gaat om haat tegen politici. Dit keer was de oorzaak de uiterst asociale en onverantwoorde uitlatingen van Teeven, t.a.v. de gezondheidszorg voor illegalen.
Benieuwd hoe het recept er uitziet en of dit net zo wit heet is, als de dokter zelf is.
Valt alles mee, de dokter start met Cream en hun eerste album 'Fresh Cream', een album van eind 1966, mooie poprockblues, van deze legendarische formatie. Op het album van Cream, hoor je hier en daar duidelijk een psychedelische ondergrond, bij het volgende album ligt dat er dik bovenop:  'Yellow Submarine' van The Beatles uiteraard, een album dat eerst op de rol stond om als 2 ep's te worden uitgebracht, maar uiteindelijk in 1969 als album verscheen, met de muziek van de film op kant 2 (klassieke muziek). Natuurlijk een prachtig album, met een paar prachtige nummers van George Harrison, wiens sterfdag op 29 november passeerde (2001). Psychedelisch? De legendarische Duitse formatie Can, lust er wel pap van, hier met hun waanzinnig mooie album 'Ege Bamyasi', jezus mensen, een krachtig medicijn, dada op hoogte!!! Nog zo één: Gong met 'Flying Teapot', psychedelische jazzcrossrockpop op zwaar psychedelische basis, purrachtig!!! Nou, wat die ouwe heeft gebruikt weet ik niet, maar nu staat Yello op het recept met 'Claro Que Si', meesterlijk album, van deze geweldige psychedelische geluidslandschapsschilders, een ware klassieker (zoals alle tot nu toe besproken albums), genieten maarrrrrrr!!!! Nu maakt de dr. wel een erg vreemde sprong, gelukkig is hij daar goed in: Deadmau5 en 'At Play vol.2', ('10 Full Length DJ Friendly Tracks'), de waanzinnig hypnotiserende, elektronisch-psychedelische ritmes van Deadmau5 zijn uiterst geneeskrachtig, sjkit'r'nd*!!! Tot slot om langzaam tot rust te komen, het legendarische album 'I Like To Score' (Music From Films Vol. 1), zwaar psychedelische meesterwerken van Moby, ofwel het genie Richard M. Hall en ook dit album is een ware klassieker!!!
Dat was 't voor nu, of pas, of straks, of zie maar, veel plezier!

Met dank namens de dr. en mijzelf (AP) aan en groet voor zijne bijzonder hoog doorluchtige Lucos Bravos Primeros.

                                                                                                                 BRAPBRAF!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten