Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

dinsdag 1 september 2015

Van der Steur dik tevreden met de vorming van de Nationale Politie, daarom 3 jaar extra tijd, om de troep op orde te krijgen, plus een extra injectie van 230 miljoen!!! ha! ha! ha! ha! ha! ha!

Het gaat zo goed met de Nationale Politie, onder de psychopathische hufter Bouman, die denkt zich te onpas en te onpas tegen de politiek aan te kunnen bemoeien, dat er 230 miljoen extra naar dit wangedrocht moet, dat is een verdubbeling van het budget........ Bovendien is er een uitstel van drie jaar op de einddatum voor de vorming van de Nationale Politie afgesproken, m.a.w. de vorming van de Nationale Politie moet over drie jaar klaar zijn........ ha! ha! ha! ha!

De verantwoordelijk minister, de belachelijke VVD hansworst van der Steur, stelde dat e.e.a. niet ten koste is gegaan, gaat of zal gaan, van het politiewerk...... ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! Volgens mij, denken de politieagenten daar 'iets anders' over, dat blijkt wel met de politieacties, die bepaald niet alleen over een loonsverhoging gaan....... Het extra geld voor de vorming van de Nationale Politie, wordt uit het eigen politiebudget gehaald, uiteraard gaat ook dat 'weer niet' ten koste van het politiewerk..... ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!

De VVD liet weten, dat e.e.a. getuigt van realiteitszin bij van der Steur..... ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! Het valt me godverdomme nog mee, dat de VVD niet een veel hoger salaris eist voor haar partijcollega en disfunctionerend minister van der Steur en de lopende wanprestatie Bouman..... Allemachtig, hoe kan je een enorm debacle omdraaien in een positief resultaat......

Burgeropperhoofd met de koperen fluit, van de Haagse politie, VVD kakzever van Aertsen, die met de aangepaste plannen voor de Nationale Politie*, zijn taak als korpsbeheerder niet kwijtraakt, stelde dat deze reorganisatie op de vorming van de Nationale Politie, al was voorbereid door de oud-minister, de disfuntionerende VVD koekwous Opstelten...... Alsof dit achteraf een compliment waard is, terwijl dit onzalige, peperdure idee van een Nationale Politie, uit de versleten peniskoker komt van diezelfde zwaar wanpresterende kwast Opstelten...... ha! ha! ha! ha! ha!

*  De vorming van de Nationale Politie is zo'n geweldig succes, dat bepaalde voornemens, of doorgevoerde zaken, ofwel niet door gaan, dan wel worden teruggedraaid...... ha! ha! ha! ha! ha! Zo blijven de burgemeesters nu wel korpsbeheerder van de politie in hun stad of regio.

Voor meer berichten over de Nationale Politie, politie-inzet (ook voor de enorme zinloze inzet op softdrugsbestrijding, waar ook van der Steur groot voorstander van is), softdrugs (vanwege die zinloze politie-inzet), Bouman, van der Steur en/of Opstelten, klik op het desbetreffende label onder dit bericht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten