Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

dinsdag 1 september 2015

Jos Palm: 'voor het christendom is Johnny Cash de redding......' Oei!!!'

Afgelopen zondag in OVT aandacht voor het leven en werk van Johnny Cash, één van de presentatoren, katholiekenlikker Palm maakte uiteraard een paar ongelofelijke fouten, daar hij zijn huiswerk alweer niet had gemaakt. Zo wist de over een enorme muizenkeutel getilde zakkenwasser te vertellen, dat country muziek, altijd rechts gekleurd is....... ha! ha! ha! ha! ha!  Als je toch godverdomme een kapitaal betaald krijgt, om een geschiedenis programma te presenteren en je komt met zo'n ongelofelijke domme opmerking, ben je werkelijk geen knip voor de neus waard...... Jezus op een mank paard!!!!

Ter gelegenheid van dit onderwerp had men een country op klompen figuur in de studio, deze flapdrol, een Cash fanaat, vertelde nog, dat hij zo af en toe voor hele grote aantallen mensen speelt, dat is dan m.n. op 'christelijke' feestjes...... Dit was het moment dat Palm weer dacht lollig te zijn, of weet ik wat voor idiote ingeving hij had, toen hij opmerkte dat het voor het christendom tegenwoordig niet altijd makkelijk is (?????!!!!!!!), maar dat voor dat christendom Johnny Cash de redding is......... ha! ha! ha! ha! ha! ha! Waar slaat 't godverdomme op: het christendom heeft het niet makkelijk??? Dat zijn woorden van superrechtse senatoren en ander rondlopend 'christelijk' psychopathisch tuig in de VS, terwijl het christendom veel te veel macht heeft in dezelfde VS*. In feite kan je dat voor de EU ook stellen, zeker voor de Oostelijke en Zuidelijke landen van de EU.......

Cash was totaal gehersenspoeld met het religieuze gif van het christendom, een verschijnsel dat je vroeger overigens ook bij veel blues musici zag. Ondanks dat geloof, was Cash een geweldige zanger, met een groot aantal prachtige nummers, of vertolkingen van nummers.

Beetje vreemde opzet ook, dit onderdeel in OVT, zoals gezegd: een Johnny Cash vertolker en fanaat in de studio (de country op klompen figuur), die godbetert probeert het niveau van Johnny Cash te halen, allemachtig!!!! Deze slimme grofgraaier heeft een website, die ......... 'Cashflow' heet......... ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! Een website zo noemen, is geheel openlijk de boel een oor aannaaien!!! Een programma over Johnny Cash en dan niet een aantal opnamen van hemzelf laten horen, maar van zo'n Nederlandse klompen-country klungel..... Hoe is 't godverdomme mogelijk!!

*  Zo is een seculiere president in de VS is 'simpelweg' ondenkbaar........

Draai hier vanavond maar een paar van z'n mooie albums bij, op YouTube kan je ongelofelijk veel muziek van Cash vinden

Voor meer flaters en lullige opmerkingen van Palm, klik op het label OVT.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten