Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

donderdag 3 september 2015

Van der Steur voegt een vijfde terreurdreiging toe aan de vier bestaande......... Of u maar even angstig de beurs wilt trekken!!

De zwaar disfunctionerend minister van Veiligheid (ha! ha! ha!) en Justitie, de VVD praalhans met de ongelofelijk domme kop, van der Steur, vond het nodig het angstniveau in Nederland verder op te schroeven, i.p.v. bijvoorbeeld een eind aan het geldverslindend monstrum Nationale Politie te maken of de zinloze peperdure politiejacht op softdrugs te staken. Deze olifantkloot stelde dat het terreurdreigingsniveau weliswaar op substantieel staat, de een na hoogste dreiging, maar dat met de actie in de Thalys en 'een paar andere zaken', die hij niet wilde noemen (ha! ha! ha!), het hoogste niveau van dreiging, namelijk 'kritiek' nu echt in zicht is........ ha! ha! ha! ha! ha!

Er zijn 4 dreigingsniveaus: Minimaal, Beperkt, Substantieel en Kritiek. Als je in de substantiële fase zit, kijk je automatisch tegen het laatste niveau aan, dat begrijpt van der Steur niet, of eigenlijk snapt hij dat wel, maar toch wil hij graag, dat we goed beseffen, dat het bijna kritiek is....... ha! ha! ha! ha! M.a.w. van der Steur vindt 'substantieel' niet substantieel genoeg en wil een nieuw niveau introduceren........ 'Bijna Kritiek', of 'Over Substantieel....' ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! Jezus wat een gek!!
Uiteraard is het de bedoeling van van der Steur, om de angst er bij ons goed in te houden en zoveel mogelijk geld binnen te harken, dat vervolgens weer aan diverse onzinnige zaken kan worden uitgegeven..... Trekt uw beurs maar vast!!

Ik moet eerlijk toegeven, dat het me meeviel, dat van der Steur niet onmiddellijk een lijntje legde met het 'grote aantal' vluchtelingen dat hier wordt opgevangen, want bij de VVD heeft men weinig of geen moeite met haatzaaien..........

Voor meer berichten over/met terreur, terreuralarm, angstzaaien, softdrugs, van der Steur en/of Nationale Politie, klik op het desbetreffende label, onder dit bericht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten