Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

vrijdag 6 september 2013

Treinreis weer duurder, moet u maar een auto kopen!

Het is als met PostNL, de geliberaliseerde postverwerker, die met behulp van VVD Obersturmbannführer Kamp, de Nederlandse postmarkt de nek omdraait. De NS verhoogt volgend jaar de prijs met maar liefst 3,5%. Per 2015 moet de NS meer betalen aan de staat en om de treinreiziger niet in één klap een fikse prijsverhoging voor de kiezen te geven, krijgt deze reiziger per 1 januari alvast een vette prijsverhoging...... ha! ha! ha! ha! ha! ha! Ach het aantal files is flink afgenomen door de enorme werkloosheid, de coalitiepartner van de PvdA, de VVD, wil natuurlijk niet voor niets nog veel meer asfalt uitrollen in Nederland! Krijgt de idiote uitspraak van de zwaar wanpresterende VVD premier Rutte, dat we met z'n allen auto's moeten kopen, nog wat meer zin.....
Vergeet bij dit alles niet, dat de NS in feite nog steeds van de staat is........

De PvdA kan tevreden zijn, de laagstbetaalden zullen alweer het meest te lijden hebben, van deze achterlijke prijsverhoging, goed gedaan Samsom, Dijsselbloem, Asscher, Ploumen en alle andere PvdA volksverlakkers, ga zo door!!!!

De € 100,-- voor de laagste inkomens, die de PvdA voor 2014 heeft bedongen, is diezelfde inkomens intussen al 3 keer ontnomen, zoveel heeft het kabinet intussen wel gelekt uit de begroting voor datzelfde jaar, daar kan dit soort prijsverhogingen ook wel bij, gaan die lage inkomens toch lekker lopen, dat is nog gezond ook!

U als simpele PvdA stemmer, bent natuurlijk ook geheel en al tevreden met de geweldige keus, die u vorig jaar in het stemhok maakte, bravo!!!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten