Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

vrijdag 6 december 2013

Bol.com: ondanks de crisis veel meer verkoop

Afgelopen dinsdag was een plork van Bol.com (onderdeel van AH: nooit te beroert uw kleintjes uit uw beurs te persen) te horen in GMN, waar deze week een special over sinterklaas te horen was........... gadverdamme!. Daar zat deze hufter te vertellen, dat ondanks de crisis en het feit dat mensen weinig geld hebben, ze toch veel meer inkopen doen. Het is als de eigenaar van Blokker, die leeft van de kleine portemonnee en zegt dat bijstandsgerechtigden en andere 'uitkeringstrekkers' niet te vertrouwen zijn, wat deze een paar jaar geleden daadwerkelijk, openlijk durfde te zeggen voor de radiomicrofoon....

Later die dag veranderde dit bericht enigszins in de media, de internetverkopen waren dit jaar een stuk hoger, terwijl de fysieke verkopen in de winkel flink teruggelopen zijn.
Voorlopig zit bij een groot deel van fanatiek niet nadenkend Nederland, wat men de onderbuik noemt, de idee tussen de oren, dat er helemaal geen armoede is in Nederland, dat 'uitkeringstrekkers' lui zijn en allemaal frauderen en dat een bijstandsuitkering zo hoog is, dat je jaarlijks meer cadeaus kan kopen........ Godverdegodver!!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten