Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

dinsdag 10 december 2013

Volkert van der G. toch met proefverlof, Wilders noemt dat een 2de moord op de praktiserende pedofiel Fortuyn......

Vandaag werd door de Raad voor de Strafrechtstoepassing bekend gemaakt, dat Volkert van der Graaf toch met proefverlof mag, volkomen terecht overigens.

De reactie van de griezelige 'populistische' politici was te voorspellen. Rutte heeft intussen nog eens bewezen, dat hij totaal ongeschikt is als premier, voor de verkiezingen zei deze wanpresterende minkukel, dat bij proefverlof van Volkert van der G. onder zijn premierschap, de minister van Justitie z'n biezen zou kunnen pakken. Een paar maanden geleden, toen de kwestie van het proefverlof voor het eerst grote ophef veroorzaakte, herhaalde Rutte zijn standpunt nog eens, al noemde hij het ontslag van de minister niet meer (logisch dit is een partijgenoot). Tekenend voor zijn algehele mislukte premierschap, als hij 2 maanden geleden een beetje navraag had gedaan, bij echte deskundigen, dus niet bij zijn blunderende partijgenoten Opstelten en Teeven, had hij kunnen weten, dat deze beslissing zou volgen!!!

De 'mooiste' reactie kwam natuurlijk van de valswitte haatprofeet uit Limburg, Wilders, hij stelde vanmorgen, dat Fortuyn vandaag voor een tweede keer wordt vermoord............. Deze fascistische schoft, die over pedofielen zo'n grote bek heeft, vindt nu dus, dat de zelfverklaarde, praktiserende pedofiel* Fortuyn voor de 2de keer wordt vermoord...............

*Fortuyn verklaarde (openlijk) voor de camera, dat hij regelmatig Marokkaanse jongens neukte!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten