Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

dinsdag 4 februari 2014

Gezondheid van u en uw geliefden willens en wetens in de waagschaal gelegd, door uw overheid!

De overheid speelt willens en wetens met uw gezondheid, om dat te camoufleren, heeft men overal en nergens een rookverbod ingesteld, terwijl u intussen op straat stoffen binnenkrijgt, die nog veel verder gaan dan ingeademde tabaksrook........., de luchtvervuiling van scooters, auto's, vrachtwagens, (cruise)schepen, vliegtuigen en industrie!!! Dan heb ik het niet eens, over fijnstof, of het mega-gevaarlijke ultrafijnstof, die deze vervuilingshaarden uitstoten...... Neem asbest, al in de vijftiger jaren was bekend, dat deze stof uiterst gevaarlijk was, maar pas in 1994 werd er in Nederland een verbod, op het gebruik van die uiterst kankerverwekkende stof, van kracht.......

Voetgangers en fietsers zijn extra de klos, zij moeten in drukke gebieden minutenlang zwaar gif happen, bij rode stoplichten, naast al dat gif, dat ze tijdens hun tocht al binnenkrijgen. Maar ook als je een woning hebt, die naast één van de snelwegen ligt, ben je de sigaar, daar heeft sluipmoordenaar Schultz van Haegen intussen gezorgd, dat het verkeer er niet met 80 (dat is al te hard), maar met 100 km./u. langs uw huis mag scheuren..... (Rotterdammers u weet 't hè, Lars Sørensen, eerst van Leefbaar, maar nu van de PVV, is het eens met deze snelheidsverhoging en daarmee met het onleefbaar maken van uw buurt!)

Wat we wel hebben: een ministerie van Veiligheid en Justitie, bemand door 2 VVD lobbyisten voor de georganiseerde misdaad, Opstelten en Teeven........ ha! ha! ha! ha! ha! ha!

Zo wordt u bedonderd, men laat u geloven dat uw overheid zorg heeft voor uw veiligheid, terwijl die overheid in veel gevallen het tegenovergestelde doet.
De naam van het ministerie, van die twee zwaar incompetente VVD klungels, zou beter veranderd kunnen worden in: ministerie van Valse Veiligheid en Klassenjustitie!!!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten