Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

dinsdag 3 december 2013

Klijnsma: 'het is niet alleen vakkenvullen....' ha! ha! ha! ha! ha! ha!

'Het is niet alleen vakkenvullen, ik heb een paar 'mooie' voorbeelden, autisten die bij Philips programmeren, of mensen die printplaten in elkaar priegelen, jaha, dat is een heel nauwkeurig werkje' en: 'dan hebben die mensen 's avonds ook wat te vertellen', of: 'thuiszitten is voor niemand goed...' Waren wat uitspraken van de PvdA rollatorslet Jette 'hartstikke' Klijnsma, in het Radio1 nieuws van gistermiddag 13.00 u. Nee hè Klijnsma, Arbeit macht Frei! en arbeid adelt! Eerst ben jij medeverantwoordelijk voor het sluiten van de sociale werkplaatsen, waar een hele grote groep mensen, gewoon gelukkig was, om ze nu verplicht aan het bedrijfsleven op te dringen en dan er nog bij zeggen, dat mensen, die voorheen naar die sociale werkplaatsen gingen, in het vervolg op de schaamlijst van het bedrijfsleven komen te staan. Die mensen, met al hun problemen, 'zullen met open armen ontvangen worden', door de werknemers van de bedrijven, waar zij aan 'het werk gezet' worden.................

Maar het gaat verder, in 2026 (of was het 20.260?) moeten er 125.000 van deze 'arbeidsplaatsen' zijn gecreëerd. Nu dacht ik altijd, dat vakkenvullen een onderdeel van een baan was, veelal ingevuld door schoolgaande krachten, zoals studenten, maar ook jonge werknemers. Ordinaire baanverdringing dus, een specialiteit van de PvdA! Bovendien, maar dat weet leeghoofd Klijnsma niet, is vakkenvullen, in een supermarkt en bijvoorbeeld drogisterijketens behoorlijk zwaar werk (veel tillen), echt iets voor Wajongers........

Daarmee kom ik op het volgende punt: hare dommigheid, wil alle Wajongers weer laten keuren, wat kost dat? Bovendien, hebben deze mensen de laatste jaren al het e.e.a. over zich heen gehad, genoeg om een willekeurig persoon al ten einde raad te maken, maar voor vele van deze Wajongers, vooral die met geestelijke problemen, zal dit weer slapeloze nachten opleveren.........
Ach ja, PvdA zo ongeveer de meest onbetrouwbare en asociale partij van Nederland, zeker omdat de partij zich volkomen anders presenteert, wat vandaag wit is, is morgen gitzwart bij de PvdA!

Dan nog die 'autistische computer programmeurs': denkt Klijnsma nu echt, dat de meeste bedrijven, die zich met programmeren bezighouden, niet allang minstens 1 persoon, die als autistisch worden gekenmerkt (grote bedrijven als Philips meer), in dienst hebben? Laat je nakijken, idioot! Die printplaten priegelaars is wel het toppunt, printplaten, kunnen volkomen automatisch in elkaar gezet worden, waar slaat dit op? Laten we morgen werkloze mensen een berg zand opwerpen, om deze de volgende dag weer weg te halen? Jezus wat een gek! Weet u wat die dwaas verdient? Allemachtig!

Dan te bedenken, dat hare kwaadaardigheid (ja, naast dom, is ze ronduit kwaadaardig), onlangs akkoord ging, met het afpakken van de dagbesteding voor minder begaafde mensen, die kunnen beter aan de lopende band, om de minuut een stokje in een blokje schaamkaas steken! Gadverdamme wat een asociale, gevoelloze teringtrut!!!!!!!!!!!!!!!!!

Als werkgevers niet meewerken, krijgen ze boetes, wat krijgen ze als ze wel meewerken, zoals Philips, nog meer aftrek, op het, door ontduiking van de Nederlandse belasting in het buitenland, al veel te lage bedrag aan belasting, dat het bedrijf hier aan belasting betaalt?????!!!!!!

Gezien de prestaties van Klijnsma in de politiek, naast de smerige PvdA 'staatsgreep', mede door haar veroorzaakt, binnen het FNV, zou ze zelf overrijp zijn, voor het zinloos priegelen met printplaten!!!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten