Pagina's

vrijdag 14 augustus 2015

Elbert Dijkgraaf (SGP) wil militaire samenwerking met Israël, dus Nederlandse legerlaarzen tegen Palestijnse slippers..... ha! ha! ha! ha! ha!

Het is SGP blokhoofd Dijkgraaf nu echt volledig in de uiterst domme bol geslagen. De zogenaamde christen is in Israel met vakantie (een mooie combinatie met werkbezoek, zodat e.e.a. aftrekbaar is???) en vanaf daar nam hij contact op met de media. Dijkgraaf heeft een 'mooi' voorstel: het Nederlandse leger moet gaan samenwerken met het Israëlische leger. Waarom vraagt u zich af? Nederland kan van het Israëlische leger leren, hoe te handelen in 'complexe situaties.....', aldus de zakkenwasser. ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! U weet wel: een jongen gooit een steen, waarop je hem meteen met scherp afschiet! Ook hier is sprake van een 'win win situatie' (bweh): kunnen de Nederlandse militairen lekker oefenen op echte mensen, i.p.v. schietschijven!! Bovendien kunnen ze dan nog beter oefenen op inzet in steden, om daar politietaken uit te oefenen, waar hier intussen meer en meer politici voor pleiten.....
Godallemachtig wat een idioot die Dijkgraaf!

Voor meer berichten met Dijkgraaf en/of SGP, klik op het betreffende label, onder dit bericht. Voor meer berichten over de zwaar ongelijke strijd tussen de Israëliërs en de Palestijnen, klik op het label Israël, Palestijnen, Gazastrook, West bank en/of bloedbad.
Voor berichten over militaire inzet op eigen burgers, klik op 'politie en leger', AIVD en/of MIVD (de AIVD wordt ook door een militair geleid!!!).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten