Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

zaterdag 1 augustus 2015

Martin van Rijn over jeugdzorg: vrije keus voor die zorg is gegarandeerd....... ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!

PvdA superoplichter Martin 'die vrouw' van Rijn, liet gisteren na kritiek op de jeugdhulpverlening weten, dat de jeugdhulpverlening is gegarandeerd en dat er nog steeds een vrije keuze van hulpverlener bestaat...... ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!

De problemen in de jeugdzorg stapelen zich op: gemeenten bezuinigen naar eigen goeddunken op deze zorg, zo blijkt uit een ongelofelijk aantal klachten. Wat betreft de vrije keus van hulpverleners: dat geldt alleen als de bewuste hulpverlener nog niet aan zijn/haar taks zit, m.a.w. als die hulpverlener het budget voor een jaar heeft opgebruikt, is het jammer voor de jongere die het betreft, maar die hulpverlener is vanaf dat moment taboe!! Zoals ouders weten: voor een jongere is het uitermate belangrijk, dat deze een hulpverlener vertrouwt..... Het is maar goed, dat van Rijn geen hulpverlener is, geen mens zou 'm vertrouwen!!

Het CBS meldde gisteren via haar woordvoerder Dick ter Steege, dat er momenteel 233.000 jongeren in de jeugdhulpverlening zitten. De klotenklapper stelde dit niet te kunnen vergelijken met eerdere periodes, daar de nieuwe zorgwet van kracht is en zaken nu heel anders geregeld zijn...... ha! ha! ha! ha! ha! Gegarandeerd dat dit weer veel meer jongeren zijn, dan bij de laatste meting en dat komt de broodheer van het CBS, niet goed uit. Wie dat zijn, die broodheren? Simpel uw regering Rutte 2 en de voorgaande regeringen, regeringen die u uw leven lang al laten betalen voor jeugdhulpverlening, terwijl Rutte 2 dit nu over de schutting van de gemeenten heeft gedonderd, zodat die u nog eens extra kunnen aanslaan voor diezelfde jeugdhulpverlening......

Het is de zoveelste flater die van Rijn heeft geslagen en nog steeds blijft van Rijn aan, alsof er niets aan de hand is, ongelofelijk en totaal ongeloofwaardig! Als de PvdA nog een greintje fatsoen bezat, had ze van Rijn allang opgedragen, op te zouten........ Maar zoals u intussen waarschijnlijk wel weet, fatsoen is onvindbaar bij de PvdA!!!

Dit alles nog naast de enorme leugen van van Rijn, dat de hervormingen van de zorg niets met bezuinigingen te maken hebben....... ha! ha! ha! ha! ha! Ja beste lezer, als ik iemand zo hard hoor liegen, moet ik ongelofelijk lachen, al valt er dan af en toe wel een flinke vloek tijdens dat lachen, maar dat lucht dan weer op!

Zie ook: 'Zwerfjongeren boot tijdens Gay Pride.........'

Voor meer blunders gemaakt door van Rijn, klik op het label met zijn naam, onder dit bericht. Voor meer berichten over de zorg, jeugdzorg, GGZ, zorg hervorming, inspectie Jeugdzorg, Ouders Voor Goede Zorg en/of Jeugdzorg Nederland, klik op het desbetreffende label.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten