Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

dinsdag 3 december 2013

Qbuzz neemt Utrechts openbaar vervoer over

per 1 januari a.s. neemt Qbuzz het OV over in Utrecht. Vanmiddag was een woordvoerder van dit bedrijf te gast bij onbenul Jurgen van den Berg, op Radio1 (voor 12.30 u.). Prachtige verhalen, maar ja, dat kan je verwachten, als je minutenlang de mogelijkheid krijgt, om reclame voor 'jouw' bedrijf te mogen maken, zonder ook maar een kritische vraag van betekenis. Het personeel van de oude vervoermaatschappij, wordt overgenomen door Qbuzz, je moet dan als interviewer meteen vragen, wat dit betekent voor het salaris en de arbeidsvoorwaarden van dat personeel, helaas, van den Berg zit liever te lachen, jezus wat een zak!

Er verandert wel iets aan de bestaande lijnen en ja hoor, ik hier vraagt onbenul van den Berg niet door, bijvoorbeeld of er lijnen verdwijnen, of over de frequentie van bussen en trams op die lijnen.
Van den Berg vroeg half lachend, of er verwacht wordt, dat er in het begin iets fout zal gaan. jahaha, dat zal zeker gebeuren......

Qbuzz zet allemaal nieuwe bussen in, het geld groeit ze tenslotte op de rug! Qbuzz is volledig in handen van de NS, dus van de overheid, die pas middels Dijsselbloem liet weten, af te zien van meer dan 100 miljoen dividend, dit vanwege het gevoerde wanbeleid binnen de NS...... Deze hele operatie in Utrecht, is een gevolg van de doorgevoerde, belachelijke marktwerking in het OV. Je kan dus stellen, dat er van alles verandert, reken maar dat de chauffeurs moeten inleveren op hun salaris en arbeidsvoorwaarden en reken maar, dat de dienstverlening wordt uitgekleed en dat door een bedrijf, dat eigenlijk geen vrije markt bedrijf is, maar een afgeleide van een overheidsbedrijf. Zet dat nog eens af, tegen de opgelegde vrijemarktwerking van het OV....... ha! ha! ha! ha! ha! ha!

Qbuzz rijdt al in delen van het noorden en werkt samen met de Haagse HTM.........

Dit land is knettergek aan het worden!!!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten