Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

dinsdag 3 december 2013

Teeven vindt gezondheidszorg voor illegalen fout

De Amsterdamse VVD boerenlul Teeven, heeft laten weten, dat hij niet van plan is een zorgpas voor illegalen in te voeren, illegalen moeten weg, ook als ze ziek zijn, zie het Georgisch meisje met leukemie, dat werd uitgezet naar Polen. De Ombudsman had, na onderzoek, gevraagd om zo'n zorgpas, maar Teeven is bang voor fraude met de pas.... Zo de waard is....... De PvdA schaart zich achter Teeven in deze, PvdA Kamerlid Marit Maij: 'er bestaat een meldpunt voor ongedocumenteerden en hulporganisaties bemiddelen tussen vreemdelingen en zorgverleners...... Hé Maij, dat zouden geen hulporganisaties moeten zijn, maar de overheid, schaam je ogen uit je kop trut!!! Maij zegt er wel voorzichtig bij, dat de toegang tot de zorg voor vreemdelingen beter zou kunnen, dat komt omdat een PvdA werkgroep bezig is tegen de strafbaarstelling van illegaliteit.... ha! ha! ha! ha! ha! Dus ze staat achter Teeven, maar ook een beetje niet, typisch PvdA, jezus wat een hypocrieten!!! Trut Maij durft nog wel te zeggen, dat een paar aanbevelingen van de Ombudsman 'al worden overgenomen'.

Wat de meeste mensen vergeten, die in deze zaak hun onderbuik laten spreken, is dat Illegalen ook zeer besmettelijke ziekten bij zich kunnen dragen, neem de niet te behandelen tbc, die in Oost-Europa voorkomt. met andere woorden: het is in ieders belang, dat iedere burger in Nederland vrijelijk toegang heeft tot medische zorg, het is godverdomme 2013, niet 1520!!!

Wat ik in deze al helemaal niet begrijp, is dat er daadwerkelijk artsen schijnen te zijn, die weigeren illegalen te helpen, deze 'artsen' zouden onmiddellijk uit hun beroep moeten worden gezet, zijn ze nu helemaal besodemieterd!!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten