Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

maandag 3 augustus 2015

Lesbos vluchtelingenprobleem: als toerist moet je daar niet mee te maken krijgen.........

U weet het, zo af en toe donderen m'n grote oren van m'n hoofd. Zo ook vanmiddag weer: op Radio1 tijdens een gesprek over het vluchtelingenprobleem in Griekenland en dan m.n. op Lesbos, hoorde ik rond 14.17 u. een reisleider, ene Dick Braam* zeggen, dat je als toerist op Lesbos, niet met die vluchtelingen te maken zou moeten hebben. Sterker volgens deze enorme klootzak hoeft dat ook niet......... Fijn hè voor die toeristen!!

Overigens neemt Braam wel hulpgoederen mee naar Lesbos, als uit Nederland vertrekt, zo vertelde hij zelf. Voorts werd tijdens dit gesprek door iemand van Vluchtelingenwerk gemeld, dat er gelukkig ook Nederlanders zijn, die juist naar Lesbos (en andere plekken in Zuid-Europa) gaan om vluchtelingen te helpen!!

*  De naam is niet op de Tour de France (hoewel die gelukkig allang voorbij is) site van Radio1 terug te vinden, ook 'Googelen' op de naam leverde niets op, ik neem aan dat ik de naam juist heb geschreven....

Zie o.a. ook: 'Rutte prijst Nederland, maar de bootvluchtelingen worden niet gered met hypocriet EU akkoord.....'

               en: 'Azmani durft het wel aan: vluchtelingen redden uit zee, heeft een aanzuigende werking........'

Voor meer berichten over de onhoudbare toestand wat betreft het grote aantal vluchtelingen in Zuid-Europa, klik op het label vluchtelingen, Lesbos, Frontex, gelukzoekers, Triton, Poseidon (de laatste twee waren Frontex 'vluchtelingen operaties') en/of Zuid-Europa, onder dit bericht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten