Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

dinsdag 4 augustus 2015

Obama over 'verregaande milieumaatregelen', ofwel: 'als de vos de passie preekt, boer pas op uw kippen!'

Obama heeft speciaal een videoboodschap laten maken, met een uiterst schijnheilig praatje van hemzelf t.a.v. het milieu, een video waarin hij ongeveer dezelfde (volkomen tekortschietende) maatregelen aankondigde, die door de EU eerder werden gedaan. Als was hij de messias zelf, zo prak Obama de VS toe en dat zonder zijn ingrijpen nu, de boel naar de kloten zou gaan...... Terwijl de VS en Australië steenkool tegen afbraakprijzen dumpen op de wereldmarkt, waardoor ontwikkelingslanden zich alleen nog focussen op die smerige, goedkope steenkool...... Obama stelde dat de huidige generatie (machthebbers AP) de enige is, die de klimaatverandering kan voorkomen........ ha! ha! ha! ha! ha! ha! Wat een oplichter, die klimaatverandering vindt nu al plaats en de maatregelen om de boel nog enigszins te beteugelen, schieten volkomen tekort, ook de laatste maatregelen, die Obama zelf aankondigde!!! En dat zonder het hiervoor genoemde dumpen van steenkool, of het boren op grote diepten onder water en/of in het Arctisch gebied, daarin mee te rekenen!!

Als de complete passagiersluchtvaart wereldwijd, zou worden aangemerkt als land, zou het op de 7de plaats eindigen, na Duitsland, als grote uitstoter van CO2. Dat zal tegen 2050 zelfs verdrievoudigd zijn, als er geen actie wordt ondernomen.Vergeet daarbij niet, dat Duitsland zich (weliswaar veel te zwak) heeft gecommitteerd haar uitstoot in te perken voor 2050.......... De EPA (Environmental Protection Agency), heeft dit in de VS na onderzoek bekendgemaakt. Een onderzoek dat er pas kwam, na druk van (maatschappelijke) milieuorganisaties als The Center for Biological Diversity..............

Datzelfde EPA onderneemt verder niets, dat laat deze VS overheidsinstantie over aan The International Civil Aviation Organization (ICAO)....... Deze organisatie heeft al 18 jaar lang niets gedaan om de uitstoot van vliegverkeer in te dammen, integendeel......... The Center for Biological Diversity is een petitie gestart om de EPA te dwingen zelf tot actie over te gaan, zoals het wel actie heeft ondernomen tegen de uitstoot van energiecentrales en autoverkeer..... Al moet ik daar wel bij opmerken, dat de inspanningen op dat gebied, net als in de EU, (alweer) totaal ondermaats zijn......

Moet u nagaan, in dit hele verhaal viel niet één keer het woord volksgezondheid, want laten we niet vergeten, dat er jaarlijks miljoenen mensen vroegtijdig, na een meestal akelig ziekbed overlijden, t.g.v. de enorme luchtvervuiling wereldwijd....... Ook Rutte 1 (en 2) 'scoort goed' op dit gebied, Nederland behoort tot de smerigste landen in de EU!! Dat is overigens wel een 'mooie vergelijking' met ons land, ook in Nederland doen de machthebbers net, of het milieu en de klimaatverandering hen ongelofelijk aan het hart gaat....... Terwijl bijvoorbeeld de maximumsnelheid op de wegen en zelfs 80 kilometerwegen werden verhoogd en wat betreft de maximum snelheid naar 130 km/u., die word nog steeds verhoogd op delen van onze wegen..... Waar een klein land al niet groot in kan zijn!!!

Voor meer berichten over CO2, autorijden, luchtvervuiling, milieuvervuiling, waterverontreiniging, EPA, luchtvaart, Center For Biological Diversity en/of berichten over slang Obama, klik op het desbetreffende label, onder dit bericht.

Bron: The Center for Biological Diversity.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten