Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

zaterdag 1 augustus 2015

Max van Weezel ('journalist') vindt de Tros Nieuwsshow een enerverende en unieke formule....... ha! ha! ha! ha! ha! ha!

De enorme oliebol, die zich journalist durft te noemen en die godbetert met al z'n vooroordelen het VPRO journalistieke onderzoeksprogramma Argos mag presenteren, Max Van Weezel, liet gistermorgen in het onvolprezen domme Mediaforum (Radio1) weten, dat hij de Tros Nieuwsshow een geweldig programma vindt, waar hij wekelijks naar luistert...... Van Weezel stelde dat het programma functioneert via een enerverende en unieke formule....... ha! ha! ha! ha! ha! ha! Volgens van Weezel was het ook het eerste programma met een duo-presentatie, 'die alles wat losser maakt...' ha! ha! ha! ha! ha! ha! Ja, heel uniek, enerverend en los, die onderhuidse ruzies tussen de presentatoren Mieke van der Weij en Peter de Bie, die ze praktisch in geen uitzending weten te verbergen...... Dat het programma geen verandering heeft ondergaan, vindt van Weezel ook een pre...

De Tros Nieuwsshow is een braaf van 'Gewest tot Gewest' programma, dat buiten die meestal nietszeggende weetjes, de neoliberale politiek voornamelijk diensten bewijst..... Een programma waar de NAVO doctrine bijna wekelijks wordt uitgedragen, dus veel leugens en volksverlakkerij, om niet te zeggen ronduit propaganda, gericht op de niet kritische luisteraar.... Ja, logisch, als deze propaganda op de kritische luisteraar was gericht, zou deze geen succes hebben! Kortom een programma waar de journalistieke onafhankelijkheid meestal ver te zoeken is!

Ghislaine Plag, een van de presentatoren, wist nog te melden, dat het Radio1 Journaal ook een goed beluisterd programma is (net als de Tros Nieuwsshow)........ ha! ha! ha! ha! Ja, vandaar dat men Frederique de Jong en Marcel van Oosten (de presentatoren in de ochtend) op straat schopt en matennaaier Jurgen van den Berg op hun plaats laat terugkomen...... Daarover later meer.

Voor meer berichten met van Weezel, Peter de Bie, van der Weij, Plag, Jurgen van den Berg, Tros, en/of onafhankelijke journalistiek, klik op het desbetreffende label, onder dit bericht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten