Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

woensdag 1 juli 2015

Raad voor Strafrechtstoepassing en Jeugdbescherming wil na bevruchting al bescherming van 'ongeboren kind.....' ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!

De Raad voor Strafrechtstoepassing en Jeugdbescherming (RSJ) wil vanaf het moment van bevruchting in kunnen grijpen, om de 'foetus' te beschermen....... ha! ha! ha! ha! ha! Vanmorgen bij BNR (rond 8.37 u.) de woordvoerder van deze Raad, Sonja de Pauw Gerlings, die e.e.a. kwam toelichten. Terwijl deze zelfde mevrouw stelde, dat de huidige regels al niet voldoen, deze bestaan eruit, dat zwangeren vanaf 24 weken onder toezicht kunnen worden geplaatst, als blijkt dat de moeder zich te buiten gaat aan drank, tabak drugs of medicatie, of als zij psychische problemen heeft, of te maken heeft met huiselijk geweld.

Dat wordt dus geavanceerde chips inbouwen bij vrouwen waarvan men vermoedt dat zij een kinderwens hebben, camera's door het hele huis van de zwangere vrouw en een heel leger extra politieagenten, om e.e.a. in goede banen te leiden.... Dat zal al een onoverkomelijk probleem worden, daar de politie nu haar taken al niet aan kan (mede door waardeloos regeringsbeleid, zoals de meer dan zinloze jacht op softdrugs).

Als je wilt, dat een groot aantal zwangeren in de toekomst afzien van prenatale zorg, moet je dit soort maatregelen invoeren....... Bovendien laten we eerst maar eens zorgen, dat de zorg na 24 weken zwangerschap echt op orde is, om over de chaos bij de jeugdzorg (na de geboorte) maar helemaal te zwijgen.......

Trouwens, als men zo fanatiek is, waarom dan niet een (totaal achterlijk) verbod op abortus?????

Belachelijk!

Draai hierna vandaag maar eens het uiterst rustgevende album: 'Scraping Foetus off the Wheel', van Foetus (Jim Thirlwell)!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten