Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

dinsdag 7 juli 2015

Tour hysterie

De Tour de France is begonnen, dat kan eigenlijk niemand ontgaan zijn, al weken voor de start stond dom gelul prominent in de aandacht bij de reguliere media van ons land en Radio1 in het bijzonder (al geef ik toe dat ik nog amper actualiteiten zie op tv). Ongelofelijk dom geouwehoer over deze 'tocht der tochten' (ha! ha! ha!), die eigenlijk telkens weer vol zit met valsspelers, die zogenaamd niet door hebben, wanneer de ploegarts hen stimulerende middelen verstrekt. Je kan dan ook beter spreken van de Tour de Stimulance.

Afgelopen zondagmiddag tijdens het Radio1 nieuws van 12.00 u., vielen m'n oren bijna van m'n hoofd, toen voor het tweede onderwerp meer dan 5 minuten werd uitgetrokken, u raadt het al: voor de Tour! Vijf minuten oeverloos gelul over dit, tot hysterische proporties opgeblazen gebeuren......
Ongelofelijk!!!

Voor meer berichten over deze belachelijke wielertocht, die zonder meer bijzonder slecht is voor de algehele gezondheid van de wielrenners, klik op het label Tour de France, onder dit bericht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten