Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

donderdag 2 juli 2015

Crazy Colorrun Leeuwarden 'beetje mislukt....'

Een paar dagen geleden grote ophef over de 'Crazy Colorrun' in Leeuwarden, een gebruikt poeder, dat over de deelnemers werd uitgestort, zou niet meer uit kleding en haren te verwijderen zijn..... Logisch dat de deelnemers pissig zijn....... Hoewel? Wie doet er in godsnaam mee aan een hardloopwedstrijd, waarbij grote hoeveelheden fijn poeder over de deelnemers worden uitgestort??? Inderdaad, daarvoor moet je wel gek ('crazy') zijn! Dat de overheid niet allang een eind aan dit gebruik heeft gemaakt, is werkelijk ongelofelijk!! Men maakt zich wel druk over meeroken, terwijl die poeders in de longen, alles behalve gezond zijn en de gevolgen daarvan wel een station of tien verder gaan, dan incidenteel meeroken!!!

Het is al net als met de uitstoot veroorzaakt door het autorijden, waarbij anderen ervoor zorgen, dat 18.000 mensen vroegtijdig overlijden, na een meestal akelig ziekbed, dat is blijkbaar minder erg dan meeroken.... (dit nog buiten het grote aantal doden en invaliden dat op de weg wordt gemaakt, t.g.v. het autorijden). Even ter vergelijking: er overlijden jaarlijks 20.000 rokers aan de gevolgen van hun verslaving..... Je kan toch onmogelijk stellen, dat autorijden, of het poeder uitstorten in en over mensen, een verslaving is!!!

Het is dan ook meer dan duidelijk, dat alle maatregelen die tegen het roken zijn genomen, een rookgordijn vormen, voor het feit, dat de overheid niets wenst te doen aan de gevolgen van autorijden, poeder uitstorten over mensenmassa's en/of het vermaledijde vuurwerk afsteken, waarbij de laatste in 1 nacht tijd zorgt voor veel meer luchtvervuiling (met uiterst gevaarlijk gif als zware metalen), dan de hoogovens in IJmuiden in één jaar tijd produceren........ Met die maatregelen tegen het roken, doet de overheid net, of het begaan is met uw gezondheid..... ha! ha! ha! ha! ha!
Ach ja, uw gezondheid bungelt onderaan, als het gaat om geld verdienen!!

Voor meer berichten over dit uiterst hypocriet handelen, klik op de labels: volksgezondheid en economie, vuurwerk, autorijden en/of roken, onder dit bericht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten