Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

donderdag 2 juli 2015

Koenders: Tunesië krijgt bijna een week na de aanslag, een negatief reisadvies van Buitenlandse Zaken...........

Afgelopen vrijdag werd er in Tunesië een aanslag gepleegd op een 'toeristenoord', waarbij 38 toeristen om het leven kwamen. Het ministerie van de zwaar disfunctionerende PvdA drollenpoetser Koenders, kwam vandaag 'al' met de 'pijlsnelle beslissing', een negatief reisadvies voor Tunesië af te geven, daar meerdere aanslagen niet uitgesloten moeten worden........ ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! Dat gevaar is net zo groot, als afgelopen vrijdag na de aanslagen, ongelofelijk dat nu pas een negatief reisadvies werd afgegeven...... Blijkbaar wilde men eerst overleggen met de reisbranche en pas nadat die akkoord waren, kon dus vandaag een negatief reisadvies worden afgegeven....... Een advies dat onherroepelijk negatieve gevolgen heeft voor diezelfde reisbranche...... Ach ja, u weet 't: in ons land gaan de centen nog altijd voor uw gezondheid of veiligheid........

Ongelofelijk en ongeloofwaardig, Koenders mag van geluk spreken, dat er na vrijdag geen tweede aanslag is gepleegd, benieuwd met welke lul-smoes hij dan op de proppen was gekomen?

Voor meer berichten over de tegenstelling geld en gezondheid/veiligheid, klik op het label volksgezondheid en economie en/of veiligheid, onder dit bericht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten