Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

zaterdag 4 juli 2015

Blok 'verbaasd' over de woede van de bonden rond CAO overleg ambtenaren......

De houten dildo van de VVD, groothufter Blok, was gisteren te horen, nadat de bonden, voor de zoveelste keer, de stekker uit het CAO overleg ambtenaren hadden getrokken. Er is al meer dan vierenhalf jaar geen ambtenaren CAO. Blok wenst alleen te spreken, als de bonden akkoord gaan met een verslechtering van de arbeidsvoorwaarden. Daarnaast staan de ambtenaren al 4,5 jaar op de nullijn, uiteraard wenst Blok daar ook zo goed als niets aan te doen...... En dan durft Blok te zeggen, dat hij 'er niets van snapt........' ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! Volgens deze onbeschofte knurft staat niets verder overleg in de weg, maar zo zei deze opperhufter, de bonden willen eerst een zak geld zien, voordat ze willen praten........ Excuseer: GODGLOEIENDEGODVERDOMME!! Jezus wat een gore leugenaar!!

Blok wenst zogenaamd te overleggen, maar in werkelijkheid deed en doet deze een voorstel dat de bonden moeten slikken, anders kunnen ze stikken!! U snapt 't al: in dat voorstel biedt Blok een appel en een ei, waarna hij dan wel een fiks deel van de bevochten rechten wil afpakken, want we moeten op naar de nieuwe orde!!! Een neoliberale, inhumane maatschappij, waar geen mededogen meer bestaat voor de andere en waar het likken naar boven en het met de ellebogen elimineren van 'concurrentie', als hoogste doel geldt.....

Het is al net als met de Griekse crisis, de deur staat open en daarachter vindt u de pil van Drion, of u die maar even wilt innemen!!!

Voor meer berichten met deze totaal incapabele minister, klik op het label Blok, onder dit bericht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten