Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

vrijdag 3 juli 2015

Dekker wil het makkelijker maken om een school te beginnen, daar hadden we nu echt behoefte aan, na een fiks aantal fiasco's!!

Het is VVD kleuter en wanpresterend minister van Onderwijs, huftertje Dekker geheel en al in de jaknikkende bol geslagen. De top-idioot maakte gisteren bekend, dat hij het makkelijker wil maken om een school op te richten, m.a.w. de zakkenwasser gaat regels schrappen, die al niet voldeden, waardoor we de laatste 20 jaar met flink wat fiasco's te maken kregen. Waar nieuwe scholen totaal niet voldeden aan de norm en er financieel wanbeheer werd geconstateerd en die scholden uiteindelijk gesloten moesten worden.... Zaken die ten koste zijn gegaan van de leerlingen en docenten, die deze scholen bezochten, dan wel daar werkten.

Nee, Dekker gaat het nog makkelijker maken. Uiteraard zal er vanuit welgestelde kringen zijn aangedrongen, op versoepeling van regels, zodat men makkelijker dure privéscholen kan stichten, waarmee de klassenmaatschappij verder uitgebouwd kan worden. Een kans die de VVD niet zal laten liggen: zo kunnen die scholen werken met een maximale klassengrootte van 15 leerlingen, waar Dekker weigert iets te doen aan de veel te volle klassen van het reguliere onderwijs, dit alles onder verantwoording van de disfunctionerende PvdA helleveeg Bussemaker......

Op naar een maatschappij van weleer. Men noemt dat progressief, zo lijkt het een innovatie, dat we teruggaan naar een maatschappij, waar de arbeiders en vakbonden straks niets meer te vertellen hebben en de arbeiders overgeleverd zullen zijn aan de nukken van de ondernemers. Ondernemers die voor het overgrote deel maar één doel in het leven hebben: zo rijk mogelijk worden, ten koste van alles, of het nu het welzijn van arbeiders betreft, de kwaliteit van bijvoorbeeld voedsel, of het milieu, dat vaak onder het mom van duurzaamheid, nog verder ten gronde wordt gericht........... Progressief naar een 'volwaardige' 19de eeuwse stinkende klassenmaatschappij!!!!

Uiteraard zullen prutsers in de zijlijn van de afgezwakte regels, scholen oprichten, die na een paar jaar zullen stranden, wegens financieel wanbeheer en een niet voldoen aan de normen..... Het zou me wat dat laatste betreft, niet verbazen als Bussemaker en Dekker, i.t.t. wat ze maar al te vaak laten weten, de normen verder naar beneden bij zullen stellen.........
Kortom: het wachten is op rampen en een steeds onmenselijker maatschappij !!!

Voor meer berichten over onderwijs, Dekker en/of Bussemaker, klik op het betreffende label, onder dit bericht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten