Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

dinsdag 7 juli 2015

Afluisteren van telefoon gesprekken tussen advocaten en cliënten moet binnen een half jaar afgelopen zijn.........

Werkelijk ongelofelijk: vorige week woensdag werd in het Radio1 nieuws van 14.00 u. gemeld, dat de de rechter de staat heeft gelast, dat de AIVD dient te stoppen met het afluisteren van gesprekken tussen advocaten en hun cliënten, behalve als daar onafhankelijke toestemming voor is verleend.

De kortgedingrechter stelt dat dit over een half jaar afgelopen moet zijn, de staat moet tegen die tijd de regelgeving hebben aangepast, daar er anders maatregelen worden getroffen......... Wat is dat godverdomme, is het illegaal afluisteren van die telefoongesprekken een olietanker, die alleen heel langzaam tot stilstand komt???!!
Belachelijk!!! Wat een land, om je rot te schamen!!

Overigens stelde de rechter, die uitspraak deed in een zaak aangespannen door de Nederlandse Vereniging van Strafrechtadvocaten (NVSA) en een advocaten kantoor, dat al sinds 2003 wordt afgeluisterd, dat er niet stelselmatig wordt afgeluisterd, zoals de advocaten betoogden........ Het bewijs daarvoor? De toezichthouder heeft dat niet geconstateerd......!! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! Nee, de toezichthouders in Nederland zijn héééééél betrouwbaar, dat blijkt keer op keer....... ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!

Intussen diende de zwaar disfunctionerend minister van Binnenlandse Zaken, PvdA kwezel Plasterk, eind vorige week een wetsvoorstel in, waarmee hij meer bevoegdheden wil geven aan de geheime diensten om te spioneren..... Daarover later meer. Hier de link naar dat bericht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten