Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

vrijdag 3 juli 2015

Griekenland: Amba Zeggen in de Griekse bocht..... Zandzakken voor de deur!!!

De enorme trut schijnt nog te doceren ook, wie vraagt u? Amba Zeggen, de 'economie deskundige' van EenVandaag radio. Gistermiddag was deze fantast weer te horen op Radio1, dit keer deels over Griekenland. Daar wilde ze eigenlijk niets meer over zeggen, maar ja, ze ontkwam er niet aan........

Het is niet te voorspellen, hoe we in de college zalen zullen terugkijken op de Griekse crisis, aldus de wijsneus......... ha! ha! ha! ha! ha! ha! Nou Zeggen, dat is bepaald niet moeilijk: genuanceerde meningen over dit onderwerp staan in een verhouding van 5 tot 95%. Waar de 95% de gehersenspoelde leugen is, die de gangbare media het Nederlandse volk dagelijks door de strot duwt (dat geldt overigens voor de meeste westerse landen). De leugens die Zeggen deels nog eens herhaalde, zoals dat dit alles aan de Grieken te danken is, dat ze lui zijn (ook al een leugen, men werkt daar zelfs meer en langer dan hier), het geld erdoor hebben gejaagd (ja de voormalige bevriende regeringen, waar de opvolgende Nederlandse regeringen goede banden mee onderhielden en hen zelfs de euro in lulden), dat men niet heeft voldaan aan de onmogelijke eisen van de trojka... Ook dat laatste is een dikke leugen, technisch gezien zijn er wel degelijk wetten aangenomen, om zaken te veranderen, zoals het belastingstelsel. Maar net als hier, is dat niet zo eenvoudig, over bepaalde aanpassingen, deden wij zelfs 10 jaar!!!

Daarover gesproken, zowaar, eerder gistermiddag waren er een paar gasten in de Radio1 studio die hetzelfde beweerden, dus dat je e.e.a. niet zomaar even kan veranderen, met een pennenstreek. Het hele belastingsysteem in Griekenland moet eigenlijk 'van de bodem af' opnieuw opgebouwd worden. Hetzelfde geldt voor corruptie, een nieuwe wet garandeert niet, dat je een totaal corrupt systeem zomaar kan veranderen, een systeem waar het westen overigens dik van heeft geprofiteerd en daarmee in stand heeft gehouden.... Om zo'n corrupt systeem te veranderen heb je alweer jaren nodig, dat vergt een hele berg onderzoek en onnoemelijk veel aanklachten, waar dan wel de juiste bewijzen moeten liggen, daar de corrupte misdadigers (daar versta ik ook voormalige politici onder) er anders, met hun dik betaalde advocaten, ongestraft vanaf komen....... Dan zwijg ik nog over de onwil van Nederland om brievenbusmaatschappijen aan te pakken, bedrijven die misdadig de belasting in Griekenland ontduiken, met de misdadige brievenbusconstructie in ons land..... Misdadig? Ja misdadig, ook al zou e.e.a onder onze wet- en regelgeving geaccepteerd zijn, dergelijke wet en regelgeving is op zichzelf al misdadig te noemen!!

Volgens Zeggen, zou Griekenland daar al 5 jaar mee bezig moeten zijn geweest, maar er is nog niets veranderd..... Dat is een leugen van formaat, ten eerste zijn er al voor de regering Tsipras aantrad, hervormingen doorgevoerd, die een groot deel van de Grieken aan de bedelstaf brachten. Toevallig hoorde ik vanmorgen, dat 'Dokters van de Wereld', een organisatie die normaal alleen in ontwikkelingslanden te vinden is, vanwege de ontoegankelijkheid voor een groot deel van de bevolking tot reguliere zorg, nu ook werkzaam is in Griekenland......  Daarnaast heeft men onder de regering Tsipras, zoals hierboven al gemeld, een aantal wetten aangenomen, die veranderingen mogelijk maken!! Alsof Tsipras al 7 jaar aan het bewind is...... Jezus wat een hufter die Zeggen!!!

Over de directeur van het Holland Casino die de heel dikke fout inging, zei Zeggen (hé!) 'Walk the talk....' ha! ha! ha! ha! ha! Hoewel ik de pest heb het gebruik van de Engelse taal in het Nederlands (en al helemaal als de citaten niet kloppen), zou ik hier aan toe willen voegen: 'I rest my case' ha! ha! ha! ha! ha!

Zeggen zou verbonden zijn aan de UvA, jezus je zal les krijgen van deze nitwit, ongelofelijk!!!

Zie ook: 'Griekenland en de crisis, nu eens niet de leugens die u dagelijks worden voorgeschoteld, maar de feiten uitgelegd door Ewald Engelen'

Voor meer berichten over de Griekse crisis, klik op het label Griekenland en/of schuldenlanden, onder dit bericht. Voor meer 'moois' over Zeggen, klik op het label met haar naam.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten