Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

vrijdag 3 juli 2015

Jurgen van den Berg: we werken ons hier elke dag uit de naad...... ha! ha! ha! ha! ha! ha!

Jurgen van den Berg, die godbetert per 1 januari 2016 het Radio1 Journaal in de ochtend gaat presenteren (om meer luisteraars te trekken........* ha! ha! ha! ha! ha!), vloog gisteren weer 's met 200 uit de bocht.

Het echoënde leeghoofd stelde gistermorgen in het Mediaforum, dat hij niet over deze overgang van het programma 'De Ochtend' (waar het Mediaforum een onderdeel van is) naar het Radio1 Journaal wenste te praten, 'daar dit gebruikelijk is in De Ochtend................' ha! ha! ha! ha! ha! ha! Ja, die zelfcensuur is de regelmatige luisteraar van dit programma en de meeste andere Radio1 programma's, al jaren duidelijk, enorme kloothommel!

Maar van den Berg kon er niet helemaal aan ontkomen, aandacht voor die wisseling, dus zei hij op een gegeven moment: 'we werken ons hier dagelijks uit de naad' (om de kijkcijfers hoog te houden....) ha! ha! ha! ha! ha! Nou met name Ghislaine Plag werkt zich te pletter en bereidt de programma's goed voor, dat kan je bepaald niet zeggen van Jurgen van den Berg, er gaat geen programma voorbij, of hij laat overduidelijk merken, z'n huiswerk niet gedaan te hebben, dit nog naast het feit, dat hij amper één lopende zin uit z'n strot kan krijgen....... 'Uit de naad werken....' Met Standpunt NL drie keer in de herhaling en minimaal elke dag een special, die elk uur terugkomt met een verslaggever uit het land, naast alweer minimaal één andere verslaggever elk uur........ Om over de suffe muziekjes, minimaal 2 keer per uur (op een actualiteitenzender!!), nog maar te zwijgen...... Nee, dat is je echt uit de naad werken, veel luisteraars stemmen af op Radio1, alleen al voor Standpunt NL, hoewel dit programmaonderdeel in de middag (tot voor een paar jaar) veel meer luisteraars trok, zoals telkens weer uit de cijfers van het aantal reacties blijkt!!!!!

Jezus wat een klootzak is 't toch, allemachtig!!!! Moet u nagaan, wij betalen met z'n allen z'n veel te hoge salaris..... Als van den Berg € 12,-- per uur zou verdienen, zou dat nog schappelijk zijn, maar wel alleen voor het schoonmaken van de wc's  en het legen van de prullenbakken in de studio's!!!

* Zie: 'Jurgen van den Berg wordt door NOS ingezet om meer luisteraars te trekken....... ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!'

7 opmerkingen:

  1. helemaal mee eens. Sinds die mislukte 'metroman' met zijn rotkop dit programma presenteert is het huilen met de pet op. Wat een overgewaardeerde eikel. Totaal dieptepunt dat interview met die sukkel, hij kan zo veel vrouwtjes krijgen. Echt zum kotsen, dat interesseert ons geen reet! Echte grote geesten hoeven dit privé geneuzel niet kwijt. Dit zegt alles over zo'n boerenlul!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Geachte Anoniem,

    dank voor uw reactie, excuus voor de late plaatsing (geheel over het hoofd gezien). Ben het geheel met u eens, maar dat zal geen verrassing voor u zijn. 's Morgens luister ik naar BNR en soms stem ik nog even af op Radio1, waar ik dan na het horen van het gehakketak van van de Berg, meteen kotsmisselijk op een ander station afstem. Voordat op een ander station afstemmen, hoorde ik laatst de aankondiging van een onderdeel (ik geloof rond 9.20 u.), waarin de luisteraar mag klagen over het Radio1 programma met van den Berg....... ha! ha! ha! ha! Een goedkope manier om zijn programma populair te maken, uiteraard zal hier niet één reactie te horen zijn, waaruit blijkt dat van den Berg een enorme nitwit is, die slecht presenteert en al helemaal niet kan interviewen......

    Ik heb het interview met van den Berg niet gelezen en ben dat niet van plan. Wat een zak, dat hij over 'de vrouwtjes' begon, het teken dat deze mislukte pleeborstel als de donder een schop onder de vieze reet moet krijgen, hup de studio uit, zonder ontslagvergoeding of recht op WW!! De smerige seksist!! (trouwens, als dat waar zou zijn, is dat wel uitermate verbazend, zeker als je z'n rotkop ziet, ik neem aan dat 'die vrouwtjes' 70+ en stekeblind zijn.....

    Deze minkukel presteerde het een keer, zijn buurman zwart te maken op Radio1, dat was in zijn vorige programma op Radio1....... Dit was zonder meer een reden tot ontslag op staande voet!! Maar nee, de versleten sierdrol mocht blijven zitten........

    Voor meer ontluisterende berichten over van den Berg, klik op het label met zijn naam, onder bovenstaand bericht.

    Met vriendelijke groet,

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Nog een opmerking voor de lezers van deze reacties: het interview dat in de anonieme reactie wordt bedoeld, werd afgelopen zaterdag 12 maart 2016 in het AD geplaatst.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat een diepe, intense treurigheid is de ochtendversie van het NPO radio 1 journaal tegenwoordig. Wat een slecht concept en een nog slechtere presentator. Elke ochtend om 06.00 uur beginnen met een infantiel 'wist je datje' om vervolgens elke godganse keer 'dat was toen en dit is nu' te roepen - wat een armoe en wat een gebrek aan creativiteit.
    Vervolgens wordt gedurende zo'n beetje de gehele uitzending herhaalt wat er de vorige avond op de televisie is geweest ('bijpraten' heet dat, verschrikkelijk) en om de 2 minuten verkeersinfo met altijd de naam van de persoon erbij, tot 20 keer per uur aan toe... Nieuwswaarde is nul. Mocht er een keer een interview door Van den Berg zijn, dan zijn zijn vragen altijd open deuren en eindigen 99 van de 100 keer met het woord 'eigenlijk' meestal zijn het niet eens vragen, maar een soort samenvattingen van iets wat hij al weet, geen enkele diepgang te bespeuren, echt niet naar te luisteren. Daarbij komt dat het een nieuwszender is, en het in mijn ogen niet de bedoeling is om om de 4 minuten een plaat te draaien (m.i. ouwe inferieure alternatieve zeikmuziek met steevast eerst het jaartal ervoor genoemd) Echt tenenkrommend. Toen!, Voordat Van den Berg presentator van het Radio 1 journaal was, vond ik het leuk om ernaar te luisteren Nu! Is het een bron van ergernis en ben ik genoodzaakt om een andere zender te zoeken zodat ik niet chagrijnig mijn bed uitkom... NPO doe hier alsjeblieft iets aan en breng een soort Govert van Brakel, Marcel Oosten, Lucella Carasso of Harmke Pijpers terug bij het radio 1 journaal. Dank.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Geachte Unknown,

    dank voor uw reactie en het zal u niet verbazen dat ik het met u eens ben.

    Met vriendelijke groet.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Ik zal niet schelden zoals nogal wat mensen hier doen. Maar met de strekking van veel reacties hier ben ik het eens. Jürgen van den Berg is goed in het voorlezen van de hem voorgelegde tekstjes. Maar interviewen kan hij niet. Zoals eerder opgemerkt...hij vat samen wat hij al weet op en vragende toon. De geïnterviewde kan niets anders zeggen dan 'dat klopt'. Zich verdiepen in de uitspraak van namen? Nooit van gehoord. Hij moet verkassen naar een DJ-programma. Want van popmuziek lijkt hij veel te weten.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Beste Wouter, dank voor jouw reactie.
    Erger nog hij vergeet zaken waarop hij al een antwoord kreeg.
    Onbegrijpelijk en daar betalen we belasting voor!!
    M.v.g.,
    Willem Wachtmeester.

    BeantwoordenVerwijderen