Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

donderdag 1 oktober 2015

Koenders wil veto VN Veiligheidsraad van de baan, zodat we vrijelijk kunnen bombarderen.......... AUW!!!!

Vanmiddag was de over een muizendrol getilde PvdA paljas Koenders te gast bij BNR's volvette oliebol Hammelburg. Hij sprak o.a. over zijn streven het vetorecht in de VN Veiligheidsraad van de baan te krijgen. Dit wil hij, zodat er eerder ingegrepen kan worden als er ergens grote slachtingen plaatsvinden, uiteraard doelde hij hier op Syrië en Assad, maar daar wilde hij toch niet teveel over zeggen..... Koenders is blijkbaar vergeten, dat vooral de VS schijt heeft aan de VN Veiligheidsraad: neem de illegale oorlog van de VS tegen Irak, zonder VN mandaat (vandaar dat 'illegaal') hield de VS daar huis, met o.a. hulp van Nederland werden daar meer dan één miljoen slachtoffers gemaakt!!!

Koenders denkt werkelijk dat hij deskundig is op buitenlands gebied, precies als zijn voorganger, praalhans en leeghoofd Timmermans, dus stelde hij dat Assad weg moet, daar deze zorgt voor aanwas bij IS (= ISIS)......... ha! ha! ha! ha! ha!! ha! Als er één land is, dat IS groot heeft gemaakt en blijft zorgen voor aanwas, is dat de VS wel (samen met Groot-Brittannië, Australie en schoothondje Nederland), dit vanwege hun illegale oorlog tegen Irak, zoals hierboven beschreven. Overigens hebben de VS en bondgenoten met hun terreur grote chaos veroorzaakt in Libië, waardoor Libië, net als Irak in een grote chaos is gedompeld en Nederland nu zelfs een zinloze militaire missie in Mali uitvoert........... Overigens is IS daar ook al aanwezig, zowel in Libië als Mali!!

De laatste wijsheid van Koenders die ik hoorde, was dat hij de grensoverschrijdingen met Syrië wil tegengaan......... ha! ha! ha! ha! ha! ha! In de lucht doen m.n. de VS en Turkije dat. Turkije n.b. om de Koerden, die IS werkelijk klappen geeft, te bombarderen in Syrie en Irak....... De VS doet dat vanuit Irak, al weet de VS niet meer wie nu wel of niet te bombarderen, daar ze ook groepen gelieerd aan IS en Al Qaida, bewapenen en trainen, zoals al-Nusra.......

Koenders? Een ongelofelijke nitwit, die zich voordoet als gerenommeerd staatsman!!

Voor meer berichten met/over Syrië, Irak, Libië, Mali, illegale oorlog, terreur, ISIS, Al Qaida, al-Nusra, Buitenlandse Zaken, Koenders en/of Timmermans, klik op het desbetreffende label, onder dit bericht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten